Oudercommissie

Wij van Kroontjes vinden het belangrijk om met ouders samen te werken. Die samenwerking komt onder andere tot uiting via de oudercommissie.
Onze commissie houdt zich bezig met organisatorische kwesties en pedagogische zaken met betrekking tot Kroontjes. En de commissie vergadert ca. 2 à 3 keer per jaar. De leden van onze commissie ondersteunen ook activiteiten zoals festiviteiten, ouderavonden en de jaarlijkse schoonmaak.

Onze oudercommissie leden Veenendaal

Melanie
Mijn naam is Melanie Bloemheuvel. Ik ben de moeder van Jeppe. En ook van Sven maar die zit inmiddels op school. Ik ben getrouwd met Lars en woon in Veenendaal. Sinds kort ben ik lid van de oudercommissie. Ik hoop dat we op een constructieve manier kunnen bijdragen aan de kwaliteit van KDV Kroontjes, zodat onze kinderen goed op hun plek zijn.

Marente
Ik ben Marente Janssen, de moeder van Emily. Sinds februari 2023 komt Emily naar KDV Kroontjes en heeft het hier erg fijn. Samen met mijn man Tim, Emily en onze hondjes wonen wij in Veenendaal. Ik vind het erg leuk om lid te zijn van de oudercommissie en hoop wat bij te kunnen dragen.

Lisan
Mijn naam is Lisan van de Wetering, ik ben 25 jaar en moeder van Jesse. Hij is vijf maanden oud en gaat sinds een paar maanden naar KDV Kroontjes. We hebben hiervoor gekozen in verband met de flexibele opvangtijden, ik ben namelijk verpleegkundige en mijn man is militair. Als voorzitter van de oudercommissie wil ik graag meedenken met Tiara en haar personeel om de beste kwaliteit van opvang te organiseren voor de kinderen.

Contact 

U kunt met de oudercommissie in contact komen via onderstaand mailadres.

ouders@kinderopvangkroontjes.nl