Wij zijn op zoek naar pedagogisch medewerksters

Prijsinformatie

Facturen

U ontvangt maandelijks een factuur per e-mail. In januari/februari ontvangt u een jaaropgave van de gefactureerde uren en de geïncasseerde bedragen van het voorgaande jaar.

Automatische incasso

Bij het inschrijfformulier ontvangt u ook een formulier voor automatische incasso. Bij een plaatsing ontvangt u een overzicht van de vaste maandelijks kosten. Deze kosten worden maandelijks rond de 24ste van de maand vooraf geïncasseerd.

Belastingdienst

Om kinderopvangtoeslag te krijgen, moeten u en uw eventuele toeslagpartner beiden werken. U kunt de toeslag ook krijgen als u niet werkt, maar een opleiding volgt of uw kansen op werk vergroot door bijvoorbeeld een re-integratietraject te volgen via UWV of gemeente.

Op www.toeslagen.nl kunt u alle informatie vinden over kinderopvangtoeslag of andere toeslagen. Daar kunt u tevens uitrekenen hoeveel toeslag u kunt krijgen. U kunt met uw vragen ook bellen met de Belasting Telefoon: 0800 – 0543.

In 2023 is het bedrag vanuit de overheid waarover u vergoeding kunt krijgen € 9,12

LET OP; Het eerste kind is het kind met de meeste opvanguren per maand.

Uurprijs

Ons uurtarief is  € 9,34 
Flexibele opvang  € 10,34

Dit bedrag is inclusief luiers, babyvoeding, lunch, vers fruit, rauwkost, drinken en al het knutselmateriaal

Hele dagopvang        7:30 uur - 18:00 uur

Halve dagopvang      7:30 uur - 12:30 uur of 13:00 uur - 18:00 uur

Flexibele opvang

Met flexibele opvang bedoelen we opvang die afwijkt van de bestaande pakketten.

Verlengde opvang

Verlengde opvang is mogelijk voor 7:30 uur. Zolang de tijden maar liggen tussen 6:00 uur en 18:30 uur. Dit kunt u aangeven op het inschrijfformulier.