Service

Kroontjes ouder app 

Het is niet niets om je zoon of dochter naar de kinderopvang te brengen. Nu gaat je kind zonder jou op ontdekkingstocht. 

Niet getreurd! Met onze ouder-app blijf je op de hoogte van alle gebeurtenissen van je kind. Via de app sturen we je foto’s en berichtjes over de belevenissen van je kind. Zo ben je er toch nog een beetje bij. Niet alleen bij de baby’s geven we door wat het dagritme is maar ook bij de kinderen boven de 1 jaar schrijven we op wat er gegeten, gedronken en geslapen is. Wanneer je je kind(eren) weer komt ophalen word er tijdens de overdracht uitgebreid verteld hoe je kind de dag heeft doormaakt.

Flexibele kinderopvang

Voor ouders met een wisselend of onregelmatig werkrooster, bieden we flexibele kinderopvang aan. Om wel wat vastigheid voor uw kind te creëren word er 1 vaste dag afgesproken. De flex dagen dien je zelf eenvoudig in via de ouder-app.
Voor de vesting in Veenendaal zitten wij met de flex-opvang helaas vol.

Kleinschalig

Kroontjes is een kleinschalig kinderdagverblijf in huiselijke sfeer met in Veenendaal één verticale groep voor kinderen van 0-4 jaar. In Heerhugowaard starten wij met één verticale groep voor kinderen van 0-4 jaar.  Te zijner tijd komt daar een tweede verticale groep bij. Wij hebben plek voor maximaal 16 kinderen per dag, ons streven is niet meer dan 14. Dat zijn al genoeg indrukken!

Ons team is door onze kleinschaligheid niet groot, hierdoor zijn wij een hecht team en goed op elkaar afgestemd. Wij werken niet met flexwerkers, op de groep staan altijd vaste gezichten. Zo kennen wij elk kind (en de ouders) waardoor er gemakkelijk een vertrouwensband ontstaat.

Vers fruit

Elke week ontvangen wij vers van het land heerlijke stukken fruit. We hebben standaard appels, peren en bananen. Elke week hebben we ook wel een ander stuk fruit (seizoensgebonden) om te eten en zo te ontdekken.